فهرست مطالب

نشریه تحقیقات مدیریت آموزشی
سال نهم شماره 2 (پیاپی 34، زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مرتضی عسگرانی*، مصطفی نیکنامی، نادرقلی قورچیان صفحات 9-28

    تغییر و تحولات مداوم محیطی، بهبود و بالندگی سازمانی را در موقعیت های گوناگون اجتناب ناپذیر می سازد. از طرف دیگر سازمان ها به جهت همسو شدن با تغییرات محیطی نیازمند بهبود و توسعه و گسترش عملیات اجرایی هستند. یکی از فرایندهایی که شایستگی های موجود در کارکنان را تقویت می نماید و منجر به ایجاد بالندگی در فرد می گردد، آموزش است. لذا با توجه به آنچه گفته شد، هدف این پژوهش ارزیابی وضعیت مولفه های ارتقای کیفیت آموزش و بالندگی مدیران شهرداری تهران بود. روش پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر نوع داده کمی بود. جامعه آماری این پژوهش، شامل تمامی مدیران شهرداری تهران (شهرداری تهران دارای 16 اداره کل و نه معاونت می باشد) به تعداد 740 نفر بودند که با استفاده از از روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای و فرمول کوکران 253 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شد. در این پژوهش به منظور گردآوری داده ها از روش کتابخانه ای و پرسشنامه محقق ساخته (بخش کمی) استفاده شد. به منظور بررسی روایی پرسشنامه نیز از روایی صوری، محتوا و سازه استفاده شد و به منظور محاسبه پایایی آن نیز از ضریب آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شد که نتایج بیانگر روا و پایا بودن پرسشنامه محقق ساخته بود. به منظور تحلیل داده ها نیز با توجه به سوال های پژوهش از روش های آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزارهای Spss و Lisrel استفاده شد. نتایج نشان داد که مولفه های فردی و آموزشی ارتقای کیفیت آموزش در وضعیت مطلوبی قرار داشت اما مولفه سازمانی وضعیت مطلوبی نداشت

    کلیدواژگان: کیفیت آموزش، بالندگی مدیران، مولفه فردی، آموزشی، مولفه سازمانی
  • فتاح ناظم*، حسینعلی علامه صفحات 29-46

    بررسی رابطه رهبری معنوی وفرهنگ سازمانی با توانمند سازی کارکنان آموزش وپرورش شهر تهران چکیده: هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه ی بین رهبری معنوی و فرهنگ سازمانی و ابعاد آن ها با توانمندسازی کارکنان است. کلیه کارکنان شاغل آموزش وپرورش شهرتهران درسال 1393 جامعه آماری پژوهش می باشد حجم نمونه از طریق نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 384 نفر انتخاب شد جهت جمع آوری اطلاعات ازسه پرسشنامه رهبری معنوی فرای2003، توانمندسازی اسپرتیزر1995 و فرهنگ سازمانی هافتسد 1980 استفاده شد. تحلیل داده ها از طریق همبستگی ورگرسیون چند متغیره نشان داد: همبستگی بین متغیر رهبری معنوی با توانمندسازی کارکنان معنی دار است. بین متغیر فرهنگ سازمانی و توانمندسازی کارکنان نیزهمبستگی معنی دار است بین ابعاد مدیریت معنوی وتوانمند سازی کارکنان رابطه معناداری وجود دارد ومولفه ایمان به کارو نوع دوستی با توانمند سازی رابطه ای معنادارنشان داده نشد.هم چنین بین ابعاد فرهنگ سازمانی و توانمند سازی رابطه معناداروجود داشته وتنها متغیر مردم سالاری رابطه ای با توانمند سازی نشان نداد. نتیجه انکه تردیدی نیست که شکوفایی هرجامعه ای وابسته به پرورش منابع انسانی توانا ست واین امر مستلزم وجود رهبری ومدیریت مناسب وفرهنگ همسو با آن می باشد. کلیدواژه ها : رهبری معنوی -فرهنگ سازمانی- توانمندسازی کارکنان.

    کلیدواژگان: _ رهبری معنوی، فرهنگ سازمانی، توانمندی سازی
  • سعیده آقاهادی* صفحات 47-66

    در این پژوهش سعی بر آن شده تا برخی از عوامل تاثیرگذار بر کاربرد سیستم برنامه ریزی منابع سازمان را مورد بررسی قرار دهد. در این پژوهش ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار Spss و PLS استفاده شده است. به دلیل متناهی بودن تعداد اعضای جامعه از روش سرشماری استفاده گردیده است. نتایج نشان می دهد خودکارآمدی بر سودمندی درک شده استفاده از ERP اثر مثبت و معناداری دارد ولی بر سهولت درک شده اثر مثبت و معنادار ندارد. همچنین حمایت سازمانی، آموزش، پیچیدگی و سازگاری بر سودمندی درک شده و سهولت درک شده استفاده از ERP اثر مثبت و معناداری دارند. همچنین سودمندی درک شده و سهولت درک شده بر قصد استفاده و قصد استفاده بر استفاده از ERP اثر مثبت و معناداری دارد. همچنین استفاده از ERP اثر مثبت و معناداری بر توانمندسازی دورنمایی و عملکرد فردی دارد.

    کلیدواژگان: سیستم برنامه ریزی منابع سازمان، خودکارآمدی، حمایت سازمانی، آموزش
  • پرویز ضیاءشهابی*، امیراشرف آریان پور، مالک حسینی، حمیده جعفری صفحات 67-78

    یکی از مهم ترین پویه های روشنگری در جنبش ایده آلیسم متبلور گردید و آنچه بعدها به ایده آلیسم آلمانی شهرت یافت، خود ریشه در اندیشه ی روشنگری داشت. در آلمان، بر خلاف انگلیس و فرانسه، اندیشه بر احساس و تجربه تقدم یافت و ایده آلیسم به عنوان رهیافت فلسفی بر اذعان متفکران این سرزمین، چیره شد. در نظر متفکران، ایده آلیسم آلمانی عبارت است از فلسفه ی کانت و پیروان بلاواسطه ی او، در حالی که در نظر مورخین، ادبیات ایده آلیسم در نوشته های کسانی چون گوته و شیلر تبلور می یافت. کانت، بنیانگذار فلسفه ی کلاسیک آلمان و اندیشمند دوران سازی است که تاثیری عمیق بعد از خود به جای گذارد. در حقیقت، چارچوب و بنیاد فلسفی ایده آلیسم، به زعم اندیشه های او پی ریزی شد. اندیشمندی که خواست تا تجربه گرایی و عقل گرایی را در نظام فلسفی خویش تلفیق کند. با این همه، الویتی که وی به ذهنیت در برابر طبیعت می دهد، اهمیت درک ذهنیت هنرمند و آفریننده را در پی دارد. لوک فری، فلسفه ی کانت را «نخستین و کامل ترین بیان فلسفه ی مدرنیته» می داند؛ چرا که معلوم شد که نیروی متعالی آفریده ی خردورزی و کار ذهنی آدمی است. ما در این تحقیق تلاش خواهیم کرد تا ضمن بازشناسی جریان های تاریخی عصر کانت به ویژه جریان رمانتیسم و ایدیالیسم، اندیشه های زیباشناسانه ی کانت را از خلال کتاب «نقد قوه حکم« او استخراج کنیم.

    کلیدواژگان: روشنگری، رمانتیسم، ایده آلیسم، امر زیبا، کانت
  • حسن مهرمنش*، اللهیار قاسمی صفحات 79-96

    بازاریابی یکی از موضوعات مهم جهت حفظ بقا و توسعه سازمان ها و موسسات می باشد و دستیابی به بازارهای هدف یکی از مهمترین دغدغه های مدیران است. هدف تحقیق حاضر، برنامه ریزی و تدوین استراتژی بازاریابی شرکت ستاره ایران؛ به عنوان نمایندگی خودرو سواری مرسدس بنز بوده ، تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی- پیمایشی می باشد و جامعه آماری آن ، مدیران، معاونین و کارشناسان بخش فروش و بازاریابی شرکت ستاره ایران در تابستان سال 1395 به تعداد 55 نفر و تعداد نمونه ها 48 تن بر اساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری طبقه بندی بوده است. داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه، جمع آوری و از طریق نرم افزار SPSS مورد بررسی قرارگرفت. بررسی داده ها، نشان داد که گویه " تغییرات در ساختار شرکت ستاره برای رفع بوروکراسی اداری" در اولویت اول نقاط قوت، گویه " اختصاص بودجه سالیانه برای فعالیت های بازاریابی " در اولویت اول نقاط ضعف، قرار داشته است. همچنین گویه" روابط و تعاملات بین المللی معقول و مناسب با دیگر کشورها و کشور سازنده " در اولویت اول فرصت ها و گویه " تغییرات مداوم نرخ ارز و اثرات آن" در اولویت اول تهدیدات قرار دارد. بر اساس نتایج؛ استراتژی غالب بازاریابی شرکت ستاره ایران، استراتژی های تهاجمی تعیین گردید. در پایان با توجه به نتایج حاصله، استراتژی های چهارگانه تهاجمی، تدافعی، رقابتی (اقتضایی) و محافظه کارانه (انطباقی)، پیشنهاد گردید

    کلیدواژگان: بازاریابی، مدل SWOT، شرکت ستاره ایران
  • الهه خوشنویس* صفحات 97-112

    این مطالعه با هدف پیش بینی رابطه انتظار از ازدواج بر اساس جهت گیری مذهبی و سبک های دلبستگی دانشجویان انجام پذیرفت. روش پژوهش توصیفی همبستگی و جامعه آماری شامل دانشجویان مجرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نیمسال اول (95-1394) بود.که از بین آنها 182 نفر با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزارهای سنجش شامل مقیاس انتظار از ازدواج جونز و نلسون (1996)، مقیاس جهت گیری مذهبی آلپورت (1978) و مقیاس دلبستگی بزرگسالان هازن و شیور (1987) بود. تجزیه و تحلیل داده ها به روش همبستگی و رگرسیون چند متغیری سلسله مراتبی انجام پذیرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که بین جهت گیری مذهبی درونی وسبک دلبستگی ایمن وانتظار واقع بینانه از ازدواج رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. هم چنین بین جهت گیری مذهبی درونی و انتظار بدبینانه از ازدواج رابطه منفی و معنادار و بین سبک های دوسوگرا و اجتنابی، انتظار بدبینانه از ازدواج رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. نتایج رگرسیون چند متغیره نیز نشان داد که جهت گیری مذهبی درونی و سبک دلبستگی ایمن قادر به پیش بینی انتظار از ازدواج واقع بینانه و جهت گیری مذهبی بیرونی و سبک های دلبستگی اجتنابی و دوسوگرا قادر به پیش بینی انتظار از ازدواج بدبینانه می باشند.

    کلیدواژگان: انتظار از ازدواج، جهت گیری مذهبی، سبک های دلبستگی
  • شمسی جوان هوشیار*، شعله لیوارحانی صفحات 113-130

    هدف مطالعه حاضر تعیین رابطه سخت کوشی و کمال گرایی با پیشرفت تحصیلی دانشجویان پردیس فاطمه الزهرا تبریز در سال تحصیلی 96-1395 بوده است .روش تحقیق پژوهش حاضر از نظر روش توصیفی - همبستگی بوده و از نظر هدف کاربردی می-باشد.جامعه آماری تحقیق حاضر عبارتست از کلیه دانشجویان پردیس فاطمه الزهرا دانشگاه فرهنگیان تبریز به تعداد 500 نفر می باشد .بر اساس جدول مورگان حجم نمونه 217 نفر مشخص و با استفاده از روش نمونه برداری تصادفی ساده انتخاب شده است.ابزار جمع آوری اطلاعات در این پژوهش دو پرسشنامه سخت کوشی کوباسا می باشد که دارای 50 سوال دارای سه بعد تعهد ، کنترل و مبارزه طلبی است ، کمال گرایی هویت و فلت 30 سوالی و در طیف لیکرت می باشد و در خصوص پیشرفت تحصیلی از معدل پایان ترم دانشجویان استفاده شده است. برای سنجش میزان روایی ابزار پژوهشی از روایی صوری استفاده شده و در خصوص پایایی ابزارها ، پرسشنامه روی سی نفر از اعضاء جامعه که بطور تصادفی انتخاب شده بودند اجرا گردید و با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ میزان پایایی متغیر سختکوشی 78% و کمال گرایی 87% محاسبه گردید.نتایج همبستگی پیرسون نشان داد که بین سختکوشی ، تعهد ، کنترل و مبارزه طلبی با پیشرفت تحصیلی رابطه مثبت معنی دار وجود دارد. همچنین بین کمال گرایی و پیشرفت تحصیلی رابطه منفی معنی دار و معکوسی وجود دارد . نتایج رگرسیون چند متغیری نشان داد سختکوشی و کمال گرایی به میزان 41% درصد پیشرفت تحصیلی دانشجویان را تبیین می کنند.

    کلیدواژگان: کمال گرایی، سختکوشی، تعهد، پیشرفت تحصیلی
  • علیرضا محمدی نژاد گنجی، امینه احمدی*، بهرام علیشیری، زهرا طالب صفحات 131-146
    هدف این تحقیق تعیین زیرسازه های استاندارد برای ارایه الگوی ارتقای مهارت های حرفه ای اعضای هیات علمی براساس رسالت نسل چهارم آموزش عالی بوده که با روش تحلیل عامل اکتشافی با دو گروه نمونه آماری شامل گروه خبرگان و متخصصان در مرحله اول برای شناسایی مولفه های اصلی و اعضای هیات علمی در مرحله دوم برای تایید مولفه های مستخرج شده انجام شد. بر پایه مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارهای AMOS و SPSS و همینطور 14 مولفه به همراه 98 گویه شامل: عدالت تدریس دروس، ارزشیابی، فضای مجازی، آشنایی با نرم افزارهای حرفه ای، غنی سازی شغلی، فعالیت های پژوهشی، نشر، فعالیت های مشاوره ای، فعالیت های مدیریتی، فعالیت های اجرایی، رشد حرفه ای، نوآوری، آشنایی با اصول تحقیق، و آشنایی با رویکردهای آموزش عالی شناسایی و مورد تایید قرار گرفت. در پایان به مقایسه نتایج تحقیق پرداخته و پیشنهاداتی در این زمینه مطرح گردید.
    کلیدواژگان: زیرسازه استاندارد، مهارت حرفه ای، تحلیل عامل اکتشافی، رسالت نسل چهارم آموزش عالی
|
  • Morteza Asgarani *, Mostafa Niknami, Nadergholi Ghourchian Pages 9-28

    Continuous environmental change will make organizational improvements and improvements in a variety of inevitable situations. On the other hand, organizations need to improve and develop operational operations in order to keep pace with environmental changes. One of the processes that strengthens the competencies of the employees and leads to the growth of the person is education. Therefore, according to the above mentioned, the purpose of this study was to assess the status of components of improving the quality of education and the growth of Tehran's municipality managers. The research method was applied in terms of purpose and in terms of data type was quantitative. The statistical population of this research includes all managers of Tehran municipality (Tehran municipality with 16 departments and nine deputies) with 740 people. Using multistage cluster sampling method and Cochran formula, 253 individuals were selected as sample size Became In this study, library method and researcher-made questionnaire (quantitative section) were used to collect data. In order to evaluate the validity of the questionnaire, face validity, content and construct were used. To calculate its reliability, Cronbach's alpha coefficient and combined reliability were used. Results indicated that the validity and reliability of the researcher's questionnaire were made. In order to analyze the data, according to the research questions, descriptive statistics and inferential and using Spss software And Lisrel were used. The results showed that the individual and educational components of improving the quality of education were in a desirable situation, but the organizational component was not favorable.

    Keywords: Quality of Education, Leaders&#039, Excitement, Individual Element, Educational, Organizational Element
  • Fatah Nazem *, Hosseinali Allameh Pages 29-46

    Investigating the Relationship between Spiritual Leadership and Organizational Culture with the Empowerment of Education Staff  Tehran City Review: The purpose of this study was to investigate the relationship between spiritual leadership and organizational culture and their dimensions with employee empowerment. The sample size was 384 people selected through simple random sampling. Data was gathered from Fayyar Spiritual Leadership 2003, Spectorizer Empowerment 1995, and Haftsdad Organizational Culture 1980. Data analysis showed that the correlation between spiritual leadership variable and employee empowerment is significant. There is a significant correlation between organizational culture variable and empowerment of employees. There is a significant relationship between spiritual management dimensions and employee empowerment. There was no meaningful relationship between belief in relationship with friendship and relationship with empowerment. Also, there was a meaningful relationship between dimensions of organizational culture and empowerment. Only variable Democracy did not show a relationship with empowerment.  The conclusion is that there is no doubt that the prosperity of any community dependent on the development of human resources is imperative, and this requires the existence of appropriate leadership and leadership along with its culture. Keywords: Spiritual Leadership - Organizational Culture - Employee Empowerment

    Keywords: Spiritual leadership organizational, culture, empowerment
  • Saeedeh Aghahadi * Pages 47-66

     In global competition markets, the organizations need to find better business solutions by more flexible and reliable structures.so, using of informational systems are necessary tools that can cover all activities and existing tasks in an organization and deliver the necessary information to consumers on time.in this research we try to investigate the effective factors on using organization resources planning.in this research, tool of collecting data is questionnaire and for analyzing the data Spss and PLS are used. Because of finite of community members number ,census method is used. The results show that self-efficacy has positive and significant effect on perceived usefulness by using ERP but on perceived ease using ERP has positive and significant effect. Perceived usefulness and perceived ease has positive and significant effect on ERP, too. Using the ERP has positive and significant effect on panoptic empowerment and individual performance.

    Keywords: organization sources planning system, Self-efficacy, organizational supporting, Education
  • Parviz Ziashahabi *, Amirashraf Aryanpoor, Malek Hoseeini, Hamideh Jafari Pages 67-78

    One of the most important aspects of Enlightenment was manifested in Idealism and the idea later known as “German Idealism”, was itself rooted in the thought of Enlightenment. In Germany, unlike England and France, rationalism preceded sense and experience and Idealism was a philosophical approach that overcame the beliefs of the philosophers’ of this country. In the opinion of theinkers, German Idealism includes Kant's philosophy and that of his immediate followers, whereas from the point of view of historians, the literature of Idealism was manifested in the writings of Gothe and Schiller. Kant is the founder of German classical philosophy and a primary thinker who left a deep impact after himself. In fact, the framework and the philosophical foundation of Idealism was instituted according to his thoughts. A epoch maker intellectual who intended to compose empiricism and rationalism in his philosophical system. Nevertheless, his emphasis on the priority of subjectivity over nature, is followed by valuing the appreciation of mentality of the artist and creator. Luck Free considers Kant's philosophy، the first and the most comprehensive presentation of modern philosophy, because it was revealed that the supreme power is created by human's intellect and hard work. This research is an effort to recognize the historical trends of Kant's time, specially Romanticism and Idealism, in addition to extracting Kant's aesthetic ideas through his book, The Critique of Judgement.

    Keywords: &quot, Enlightenment&quot, Romanticism, Idealism, the beautiful, Kant
  • Hasan Mehrmanesh *, Allahyar Ghasemi Pages 79-96

    Marketing is one of the important issue for surviving and developing organizations and identities and to achieve the target markets is one of the main concerns of executives.This research aims to plan and Develop marketing strategy of Setareh Iran company,as Mercedes-Benz Automotive representative.The population includes 55 of all Mangers and experts of Setareh Iran company of sales and marketing agencies in the summer of 2016 and research is done according to data from 48 of subjects based on Cochran formula by classified sampling method. The required information was collected by using the questionnaire in accordance with the research theoretical framework and was analyzed SPSS software.Data review showed that the item of " changes in the structures of Setareh Iran company to fix the administrative bureaucracy governing the company" has the greatest weight average in the first priority of the strength, the item of " The annual budget allocation for marketing activities" has the highest average weight,in the first priority of weaknesses. Also,the item of " the Reasonable and appropriate interactions and relations with other countries and the origin manufacturing country has the highest average weight in the first priority of opportunities ahead and finally, the item of "Continuous changes in exchange rates and their effects on the purchasing and risk appetite level" has the highest average weight in the first priority of threats,the dominant strategy of marketing in the company is to apply aggressive strategies.At the end,according to results, four strategies of offensive,defensive, competitive (contingency) and conservative (adaptation) is offered.

    Keywords: marketing, SWOT model, Setareh Iran Company
  • Elaheh Khoshnevis * Pages 97-112
    Aim

    The purpose of this study was the prediction of the relationship between expectations of marriage based on religious orientation and attachment styles.

    Methods

    The method of this research was correlation. The population was including the single students of Islamic Azad University of West Tehran Branch. Sampling method was at reach 181 single students among 3301 students were selected according to sampling formula. For gathering the data 3 questionnaires were involved: Jones and Nelson Marriage Expectation Scale (1996), Allport Religious Orientation Scale (1978) and Hazan & Shaver Adult Attachment Scale (1987). Then, the methods of statistics (like: correlation and hierarchical multiple regression) were used for data analyses.

    Results

    Results showed positive and meaningful relationship between internal religious orientation, secure attachment style and realistic expectation of marriage. Moreover, negative and meaningful relationship between internal religious orientation and optimistic expectation of marriage & positive and meaningful relationship between ambivalent & avoidant attachment styles and optimistic expectation of marriage. The results of hierarchical multiple regression showed that internal orientation and secure attachment style can predict realistic expectation of marriage & external religious orientation, avoidant and ambivalent attachment styles can predict pessimistic marriage expectation.

    Keywords: marriage expectation, religious orientation, Attachment styles
  • Shamsi Javan Hoshyar *, Shole Livarhani Pages 113-130

    The purpose of this study was to determine the relationship between hardness and perfectionism with academic achievement of students of Fatemeh Alzahra campus in Tabriz in the academic year of 2016-2017. The research method is descriptive - correlation method and it is considered as an applied purpose. The statistical population of this study is the total number of students of Fatemeh Al-Zahra campus of Farhangian university of Tabriz in 500 people. Based on Morgan's table, the sample size is 217 and is selected using simple random sampling. The data gathering tool in this study was two cobasa hardness questionnaires, which has 50 questions with three dimensions of commitment, control and struggle. Perfectionism of Identity and Felt is 30 questions in the Likert spectrum and in terms of academic achievement; the students' graduation grade is used. validity was used to measure the validity of the research tool. For reliability of the instruments, a questionnaire was administered to thirty members of the community who were randomly selected. Using Cronbach's alpha, the reliability of the hardiness variable was 78% and perfectionism was %87 Was calculated. Pearson correlation results showed that between hardiness, commitment،control and Challenge with academic achievement. There is a significant positive relationship. Also, there is a significant negative and negative relationship between perfectionism and academic achievement .The results of multivariate regression showed that hardiness and perfection Orientation explains %41 of students' academic achievement.

    Keywords: perfectionism, hardiness, Commitment, Academic Achievement
  • Alireza Mohammadi Nezhad Ganji, Amineh Ahmadi *, Bahram Alishiri, Zahra Taleb Pages 131-146
    The aim of the present research was to Determine of Standard Infrastructure for The presentation of the faculty members' professional skills promotion model based on the fourth generation higher education mission. The study was done based on exploratory research with two statistical sample groups including specialists and experts who were to identify the main factors, and Faculty Members to confirm the reduced factors. In the study, based on the structural equation modeling and using AMOS and SPSS, factors along with 98 items were recognized and approved. Justice in teaching courses, evaluation, cyberspace, familiarization with professional software, job enrichment, research activities, publishing, consulting activities, management activities, executive activities, professional growth, innovation, familiarity with research principles, and familiarity with higher education approaches . In the end, the results of the research were compared and suggestions were made. Standard Infrastructure, Professional skill, Exploratory Factor Research, Mission of the fourth generation of higher education.
    Keywords: Standard Infrastructure, Professional skill, Exploratory Factor Research, Mission of the fourth generation of higher education